Verzenden & Retourneren

 

Verzenden 

Bij tandenborstel.nl streven we ernaar om onze klanten een snelle en betrouwbare verzendservice te bieden. Als u bij ons een bestelling plaatst, zorgen we ervoor dat uw producten snel worden verzonden. Onze verzending vindt altijd plaats binnen 1 werkdag, op voorwaarde dat u vóór 15:00 uur hebt besteld.

Om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en op tijd bij u aankomt, werken we samen met DHL, een gerenommeerd logistiek bedrijf. DHL staat bekend om zijn wereldwijde netwerk en betrouwbare bezorgdiensten. We vertrouwen erop dat uw pakket in goede handen is bij DHL en dat het met de grootste zorg wordt behandeld tijdens het verzendproces.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin een trackingnummer. Met dit nummer kunt u de voortgang van uw pakket volgen en zien wanneer het naar verwachting bij u wordt afgeleverd. DHL biedt verschillende bezorgopties, zoals levering aan huis of bij een afhaalpunt, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past.

Mocht er onverhoopt vertraging optreden tijdens het verzendproces, dan zullen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. We streven ernaar om eventuele problemen snel op te lossen en ervoor te zorgen dat uw bestelling alsnog zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar tandenborstel.nl zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. De terugbetaling hoort binnen maximaal 14 dagen plaats te vinden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Tandenborstel.nl geretourneerd worden.

Wanneer het product dat je aan ons retourneert beschadigd of onvolledig is, behouden wij ons het recht voor om niet het volledige aankoopbedrag aan je terug te geven.

We streven ernaar om uw ervaring bij Tandenborstel.nl zo probleemloos mogelijk te maken. Om u te helpen, hebben we een geautomatiseerd retourneringsproces geïmplementeerd.

Volg de onderstaande stappen om uw retourzending snel en probleemloos af te handelen:

 

  • Ga naar ons retourportaal
  • Verzendlabel ontvangen: Nadat u het retourproces hebt afgerond, ontvangt u automatisch een verzendlabel per e-mail. Print het verzendlabel uit.

  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

  • Bevestig het verzendlabel: Plak het verzendlabel duidelijk op de buitenkant van de doos. Dit label bevat alle benodigde informatie om uw retourzending correct te verwerken.

  • Verzend het pakket: Breng het pakket naar een DHL drop off punt . Houd er rekening mee dat de kosten voor de retourzending voor uw eigen rekening zijn, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

  • Volg uw retourzending: Gebruik de trackinginformatie die u hebt ontvangen om de status van uw retourzending te volgen.

 

Zodra wij uw geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag min de kosten voor het retourlabel, of het verstrekken van een vervangend product, afhankelijk van uw voorkeur en de beschikbaarheid.

Bij tandenborstel.nl hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en streven we ernaar om uw winkelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Als u vragen heeft over de verzending van uw producten of andere gerelateerde zaken, staan onze klantenservicemedewerkers altijd klaar om u te helpen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, en we zullen ons best doen om uw vragen snel en adequaat te beantwoorden.

Bedankt voor uw vertrouwen in Tandenborstel.nl

Het Tandenborstel.nl-team